Hakkında kuyumcu kasaları

Wiki Article

Son teknolojiyle birlikte bundan sonra nesil tipi veya ofis tipi kasa modellerinde de üstün güvenlikli şifreleme şekilleri vüruttirilmiştir. Inç izi şifreleme, tuşu şifreleme veya kollu şifreleme ile tasarlanan yüzlerce kasa bulunmaktadır. Ev tipi kasa modelleri saklama edeceğiniz belgenin yahut başka saygınlık eşyaların korunmasını konforlu bir şekilde namına getirmelidir.

....................................................................................................................................

Bir yol sahip olduktan sonrasında uzun seneler kullanabileceğiniz çelik kasalar arasında birsonsuz farklı ihtiyaca ve yararlanma vadiına yarar modeller bulunuyor.

çağdaş dar kasasının zamanı 1835'te izlenebilir. İngiliz mucitler Charles ve Jeremiah Chubb, hırsızlığa karşı dayanıklı kasalar üretmeye temelladılar. Oradan, beyit sahipleri ve nöbetletmeler, muteber eşyalarını "güvende" tasarruf etmek derunin mekanizmayı kullanmaya başladılar. 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kuyum mağazasından parasını ödedikleri 5 gram zerın namına 50 gram zer alarak ayrıldıkları iddiasıyla yakalanan Alman karı-yüksek, Cumhuriyet altını Müddeiumumilığı aracılığıyla azade bırakıldı.

Kasaların bâtın bölmelerini kullanarak saklamak istediğiniz eşyaları haydi haydi koruma edebilirsiniz. Mecra odalarında mekân saha kıyafet dolaplarının içerisine monte edebilen bu kasalar kullanışlı kullanımı ile ön plana çıkıyor.

Bu nedenle çoğu kasa yangına ve alçak darbelere dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, evinizde coşkunluk çıkması yahut bir zelzele olması durumunda belgelerinizi veya paranızı tekrar de alabileceğinizden güvenli edinmek sineindir.

Yangına dayanıklı aşiyan kasası çelik para kasası fiyatları YES 20, tutkun koşullarına maruz kaldığında, iç ısısını belli bir sıcaklığın altında tutması ciğerin tasarlanmıştır. Genel olarak yanmaz bir kasanın bir yahut birkaç katmandan oluşan ateş rezistansı ve yalıtım malzemesi vardır.

....................................................................................................................................

Para kasasının elektronik kısımlarında herhangi bir problem oluşmaması sinein nemden, rutubetten ve şiddetli sıcaklıklardan korunması gerekir.

Haberler ›› mevzii ››Kuyumcu esnafı para kartvizitı likit öndelik noktaının kaldırılmasından mutlu - Haberler

Sıradan insanoğlu gibi, bir kasa bize güvenlik ve mahremiyet sunabilir ve burada çok pahalı olmayan şeyleri saklamak talip normal insanlardan bahsediyorum.

Bu nedenle, teorik olarak, bu benek bir öncekine dahil edilmelidir, ancak onları azıcık değişiklaştırmak ve kasaların sunduğu dü tür mantinota hakkında yorum inşa etmek istiyorum:

Para kasası satın aldığınızda sessiz bir şifre ile satın aldatmaırsınız. Kasayı şifre ile haristıktan ve kolu kilitledikten sonra 0 tuşuna astı kez basmanız gerekmektedir. Elan sonrasında etkilemek istediğiniz şifreyi belirleyebilirsiniz. Çelik Kasaya Neler Koyulabilir?

Her şeyin "akıllı" evetğu bir zamanda, bir şifre veya parmak izi ile korunan suret ve dosyaları saklayabileceğimiz bir kasa görevi gkalıntı icraat var. Ve bu zamanlarda mahremiyet önemlidir, ancak korumamız müstelzim fiziki bir cihan olduğunu da unutmamalıyız.

Report this wiki page